WordPress Websites

Een B2B website is in vele opzichten anders dan een website gericht op consumenten. Dit heeft ermee te maken dat het aankoopbeslissingstraject, ofwel buyer’s journey, binnen de B2B en B2C sterk verschilt. Wij zijn thuis in de wereld van websites bouwen en zetten onze ervaring graag voor je in. Zo komen we samen tot een functionele, overtuigende website die bijdraagt aan de doelen van jouw organisatie.

WordPress Webdesign

WordPress is wereldwijd een van de meest gebruikte CMS. CMS staat voor Content-Management-Systeem en deze systemen worden gebruikt om websites in te bouwen. Ook wij gebruiken WordPress om onze klanten te voorzien van mooie en functionele websites. Waarom? Dit zijn een aantal redenen waarom wij webdesign in WordPress doen:

  • WordPress is niet voor niks wereldwijd zo populair
  • WordPress is gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers, beheerders en bezoekers
  • WordPress websites zijn relatief stabiel & veilig
  • WordPress websites bieden flexibiliteit en schaalbaarheid

WordPress website bouwen

Een website moet bijdragen aan jouw doelstellingen. Bijvoorbeeld om meer naamsbekendheid te krijgen of meer leads te genereren. Daarom begint het bouwen van een functionele website met een stukje strategie. Wie is je doelgroep? Wat is de informatiebehoefte van je doelgroep? Hoe wil je jouw doelgroep op je website bedienen?

Een klant- of doelgroepgerichte website levert over het algemeen meer blije websitebezoekers op. En dat levert je onder de streep natuurlijk meer op.

Content voor op je website

Bij webdesign wordt al snel gedacht aan ontwerp, wireframes en structuur. En natuurlijk zijn die dingen stuk voor stuk belangrijk. Maar wat je op je website wilt gaan vertellen, is misschien nog wel veel belangrijker. De content die je kwijt wilt op je website, geeft richting aan de manier waarop je website opgebouwd kan gaan worden. Daarom werken wij graag content first.

Je huidige website als uitgangspunt voor je nieuwe website

In sommige gevallen vormt je huidige website een prima basis voor je nieuwe website. Wanneer er grote overeenkomsten zijn qua sitestructuur en content, kunnen we dit als uitgangspunt nemen. We vernieuwen dan wel het design en de techniek voor je website, maar zetten eerst de bestaande structuur en content over. Daarna kunnen we pagina voor pagina gaan optimaliseren en verbeteren.

Websites door ontwikkelen

Om je nieuwe website relevant en effectief te houden, is het belangrijk dat die in beweging blijft. Door ontwikkelen en optimaliseren zijn dus de volgende stappen. Je website door ontwikkelen kan op heel veel manieren. Welke mix van manieren bij jouw bedrijf past, hangt af van je situatie. Wij kunnen je helpen met een geschikte mix van onder andere:

We vertellen je er graag meer over!

WordPress websites: Hosting & Technisch beheer

Naast webdesign, bieden we betrouwbare WordPress hosting aan inclusief technisch beheer. 95% van onze klanten kiest ervoor om ook de hosting en het technisch beheer bij ons onder te brengen. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het updaten van je WordPress website: dat is immer in handen van ons als WordPress specialist.

Structureel beheer waarborgt de veiligheid van je website en kadert preventief risico’s in. Hosting houdt in dat je website ergens wordt ‘ondergebracht’. Om je website aan te sluiten op het internet, moet deze ergens op een server staan. Dat kunnen wij voor jouw website regelen.

WordPress websites: Onderhoud

Het grote voordeel van WordPress websites is dat deze erg gebruiksvriendelijk zijn. Dit betekent dat als er iets kleins moet worden aangepast, je dit vaak zelf kunt doen. Je hebt ons hier dus niet voor nodig. Lukt het niet of geef je dit liever uit handen? Dan bieden wij een service waarbij we het onderhoud van jouw website doen. Dit doen we in de vorm van een strippenkaart waarmee je een aantal uur ondersteuning inkoopt. Elke keer als je ons nodig hebt, gaan wij dan voor je aan de slag. Daarnaast is het wel belangrijk om je WordPress website te onderhouden.

Internetbureau Den Haag – WordPress Websites

Op zoek naar een allround webdesigner in regio Den Haag? Neem dan eens contact met ons op!